Ofte stilte spørsmål!

Ofte stilte spørsmål!

1. Hvor lang tid tar det å realisere websiden min?

Tiden det tar å designe og utvikle en webside er individuell og avhenger for det første av websidetypen du ønsker. For eksempel: For det andre avhenger det av hvor godt forberedt du er, dvs. om du allerede har gjort klar tekst, bilder, grafikk og multimedia-innhold for hele websiden. Alt dette bidrar til at tidsrammen for ferdigstillelse av websiden forkortes.

2. Hvor mye vil websiden min koste?

Det finnes flere faktorer som gir utslag på prisen på websiden din. Disse inkluderer hvor mange sider du vil ha, hvilke spesielle funksjoner du trenger på de enkelte sidene, og hvor interaktiv websiden din skal være.
Ønsker du å bestille tilleggsservice? F.eks. hjelp ved registrering av web hosting og/eller domenenavn? Gjennomføring av disse formalitetene påvirker også prisen.

Ta kontakt med meg for en uforpliktende samtale om behovene dine for en webside og for å få et estimat for prosjektet ditt.

3. Kan jeg få hjelp med de forskjellige formalitetene?

Artes web design kan hjelpe deg med deler eller alle formaliteter angående en webside. Dette omfatter:

4. Jeg bor i utlandet. Kan jeg likevel bruke din service?

Artes web design utvikler websider for lokale kunder og kunder fra utlandet. Ved bruk av internett, e-post og telefon/skype er det mulig å kommunisere kjapt og rimelig.

5. Hva betyr vedlikehold av en webside?

For å forbli effektiv bør en webside oppdateres og vedlikeholdes regelmessig. Det kan gjelde informasjonen, funksjonaliteten, utseendet eller teknologien på en webside. Regelmessige endringer, spesielt av innholdet, sikrer at brukeren har en grunn til å komme tilbake til websiden din.

Artes web design tilbyr en vedlikeholdsavtale, som bl.a omfatter følgende tjenester:

6. Hva er et Content Management System (CMS)?

Et CMS er et publiseringssystem som brukes til å administrere og styre innholdet (som f.eks. tekst, bilder, filer, kataloger) på en webside og som tillater deg å oppdatere, vedlikeholde og publisere innhold med ingen eller liten opplæring.
Et CMS er veldig nyttig hvis man planlegger å oppdatere innholdet ofte.

7. Hvorfor velge Artes web design for ditt prosjekt?

Artes web design utvikler tiltalende websider som er skreddersydd til kundenes spesifikasjoner, ønsker og behov. De er brukervennlige, har god funksjonalitet og er kreative i design.

Artes web designs løsninger er kostnadseffektive, gir bedriften din et unikt bilde utad, og egner seg dermed godt som virkningsfulle markedsføringsinstrumenter.

For deg betyr et samarbeid med Artes web design dessuten at: