Service

Web design & web utvikling

Visste du at måten en webside er laget på kan påvirke websidens suksess?

En effektiv layout, bruk av riktig kode og web standarder på en webside kan bidra til at websiden blir funnet lettere på internett og dermed når de relevante målgruppene mest mulig effektivt. Da blir websiden til en overbevisende og lønnsom investering.

Er en webside laget for flere år siden, så er sjansen ganske høy for at den i dag får problemer i alle moderne browsere. Samtidig kan det skje at et økende antall moderne mobiltelefoner og tablets fremstiller en webside stygt eller overhodet ikke.

I mitt arbeid legger jeg stor vekt på at websiden din blir fremstilt konsistent og feilfritt i moderne browsere, at den er tilgjengelig for flest mulig mobiltelefoner og tablets, og at den samtidig er enkel å finne på internett.

Dette oppnår jeg ved:

Språktjenester

Tekstinnholdet på et nettsted blir ofte undervurdært!

Å skrive tekstinnhold for en webside er ofte fort gjort, men, tekstinnhold er ikke lik tekstinnhold.
All tekst på en webside bør være godt skrevet, engasjerende, og inneholde informasjon, som er på noen måte viktig for leserne.
Samtidig er en velskrevet og informativ tekst et middel til å øke en websidens synlighet og trafikk, noe som resulterer i en høyere rangering i søkemotorene og flere lesere.

Ved et samarbeid med Artes web design får du nyttig informasjon om hva som er viktig og hva du må ta hensyn til når du skriver teksten for websiden din.

Skal du markedsføre varer eller tjenester på det tysktalende markedet?

Da er det viktig at tekstinnholdet, som skal markedsføre varene og tjenestene dine, gjør dette på en profesjonell og dermed troverdig og pålitelig måte.

Du kan få kan hjelp med oversetting av norske tekster til en tysk versjon, som gjenspeiler best mulig det du vil formidle.
Har du allerede tyske tekster klare til bruk, tilbyr jeg revisjon og ved behov forbedring, slik at all tekst blir troverdig og overbevisende.

Optimering for søkemotorer

Søkemotoroptimering (SEO) er et viktig verktøy for å gjøre websiden din populær.

En planlagt og effektiv optimering for søkemotorer gjør at websiden får en høyere ranking i de største og viktigste søkemotorene, og er dermed enkel å finne for potensielle kunder.

Jeg sikrer at websiden din blir en lønnsom investering for deg ved:


Dette sier kundene:

 • Målet med websiden for Brits feriehus var å fange inn det som utgjør feriehuset og gjenspeile husets atmosfære og særegenheter. Artes web design greide dette på en morsom og profesjonell måte.
  Artes web design kan anbefales på det varmeste.

  Brits feriehus, Norge

 • Att arbeta tillsammans med Erika fra Artes Web Design har varit mycket givande och tillfredsställande, kul helt enkelt. Erika har varit engagerad och kommit med många bra idéer, men också varit mycket lyhörd för mina åsikter. Hon är snabb, effektiv och noggrann. Jag blev mycket nöjd över resultatet.
  Jag kan varmt rekommendera Artes Web Design.
  Min sida har varit kopplad till kommunens turisweb och det har varit många besökare på min sida.

  /Elisabeth Niva, Villa Degerön, Sverige

 • Jeg har lenge lett etter noen som kan realisere ideene mine for en webside på en profesjonell og rimelig måte. Og jeg er veldig glad for at jeg fant Artes web design. Fra første dag opplevde jeg et behaglig samarbeid og god service.
  Websiden ser ikke bare profesjonell, stilfull og innbydende ut, men nå kan pasientene mine også i forkant informere seg om ytelser og spesialbehandlinger i praksisen min, som for eksempel Balneo-Phototerapien.
  Jeg er veldig fornøyd med internettopptredenen min.

  Dr. med. Marta Bisco, Tyskland

 • Slik skal et samarbeid være: Et ønske kommer opp, behov og mulighetene trekkes frem av tilbuder og kunde, og deretter følger en god prosess av lytting og omsetting fra tanker til resultat.

  Det handlet om opprettelsen av en homepage for mitt nye enkeltmannsforetak, om målrettet synliggjøring på nettet. Beskrivende interessant skulle sidene være, ikke for mye ikke for lite. Første skritt skulle være en presentasjon på tysk, det neste på norsk.

  Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan anbefale Erikas profesjonelle arbeid i designbyrå Artes web design. Vi lyttet til hverandre, og det ble et spennende samarbeid med god kommunikasjon mht mange tanker og forslag underveis. Erika jobber målrettet og får de viktigste informasjoner inn i en passende estetisk struktur. Til slutt fikk jeg logo og design på websidene mine samt plassering på Webmail – akkurat slik jeg trengte det, tiltalende og informativ.

  Godrun Gaarder, Norge